Netwerk

Vrienden van het Dakpark

Nederland Nederland

Voor veel buurtbewoners is het Dakpark meer dan een mooie plek. Velen doen actief mee in een van de werkgroepen:

Dakpark TOEZICHT

fotograaf Stijn Brakkee

De buurtouders verzorgen het “Dakpark toezicht”. Zij zorgen er voor dat om 7 uur ’s ochtends de hekken van het Dakpark worden geopend, geven informatie aan bezoekers en zien toe op een goed gebruik van het Dakpark.

Dakpark ACTIVITEITEN

Dakpark Activiteiten organiseert één activiteit per maand. De afgelopen maanden hebben we een proeverij gehouden, waarbij de kruiden uit de kruidentuin verwerkt waren in o.a. oliën, likeur, azijn en theeën. Ook hebben we meegedaan aan de Dag van de Dialoog.

Het Dakpark is een bijzondere plek en is uitermate geschikt voor allerlei activiteiten, sportief, recreatief, cultureel, voor jong en voor oud. Heb je een leuk plan en wil je een activiteit in het Dakpark organiseren? Meld jouw activiteiten aan bij “Dakpark Activiteiten”.

Het Dakpark is een bijzonder bouwproject, op architectonisch gebied, maar ook sociaalmaatschappelijk gezien: de partici- patiemaatschappij lijkt hier wel uitgevonden! Er is daarom veel vraag naar rondleidingen, niet alleen door Rotterdammers, maar er is belangstelling uit heel het land. Draag je het Dakpark een warm hart toe, volg je de ontwikkelingen van het Dakpark en vind je het leuk om hierover te vertellen? Geef je op en wordt gids!

MEEDOEN

Wil je ook actief meedoen in of voor het Dakpark? Meld je dan nu aan en doe mee: vriendenvanhetdakpark@gmail.com